Bloc

Localitzadors GPS per a gossos

Estàs preocupat per la seguretat del teu gos? Els localitzadors GPS et poden ajudar

Ser el responsable d’un gos és una gran responsabilitat i, per descomptat, volem assegurar-nos que els nostres gossos estiguin sempre fora de perill.

De vegades, però, és fàcil que els gossos s’escapin o es perdin, cosa que pot ser una experiència molt angoixant per a totes les parts involucrades.

Afortunadament, hi ha una solució que ens pot ajudar a mantenir els nostres animals segurs: els localitzadors GPS per a gossos.

Què són els localitzadors GPS per a gossos?

Es tracta de dispositius petits que es poden col·locar a la corretja o al collaret del gos per monitoritzar la seva ubicació en temps real.

Aquests dispositius utilitzen la tecnologia GPS (Global Positioning System) per monitoritzar la ubicació del gos en temps real, el que significa que els responsables poden veure on és el seu gos en qualsevol moment.

Alguns d’aquests dispositius també estan equipats amb una xarxa de telefonia mòbil per garantir una connexió sòlida i una transmissió de dades precisa.

Així poden ser controlats a través duna aplicació mòbil o una pàgina web, el que permet als responsables dels gossos veure la ubicació actual de les seves mascotes i rebre alertes si s’allunyen massa. Això és especialment útil si el gos s’escapa o es perd, ja que els propietaris poden rastrejar fàcilment i arribar-hi.

Aquests localitzadors poden ser molt útils per garantir la seguretat del teu gos i la teva tranquil·litat.

És important investigar acuradament abans de triar un localitzador GPS per a gossos, ja que hi ha molts models diferents al mercat i no tots ofereixen les mateixes funcions o característiques.

Assegureu-vos de triar un model que s’ajusti a les vostres necessitats i pressupost, i que tingui una bona qualitat i fiabilitat.

Troba els localitzadors GPS per a gossos més venuts aquí

Quins beneficis ens aporta posar un localitzador GPS al nostre gos?

Més seguretat:

Un localitzador GPS et permet monitoritzar la ubicació del teu gos en tot moment, el que significa que pots estar segur que està fora de perill i trobar ràpidament en cas que s’allunyi o es perdi.

Major tranquil·litat:

Si ets propens a preocupar-te pel teu gos quan s’allunya, un localitzador GPS pot ajudar-te a sentir-te més tranquil al saber en tot moment on es troba.

Major llibertat:

Si el teu gos gaudeix de córrer i explorar, un localitzador GPS et permet donar-li més llibertat en saber que el pots trobar en cas que s’allunyi.

Menys risc de pèrdua:

Si el teu gos es perd, trobar-lo pot ser un procés llarg i estressant. Amb un localitzador GPS, pots trobar molt més ràpidament, el que significa menys temps i esforç per a tu i una menor probabilitat que el teu gos es perdi permanentment.

Quins tipus de localitzadors GPS per a gossos existeixen?

Hi ha diferents tipus de localitzadors GPS per a gossos que difereixen principalment per la tecnologia que utilitzen per emetre els senyals d’ubicació de l’animal.

Alguns d’aquests localitzadors requereixen una targeta SIM i un paquet de dades per activar-se, mentre que altres utilitzen tecnologia GPS tradicional i un radiotransmissor per rebre el senyal d’ubicació.

Com funcionen els localitzadors requereixen una targeta SIM?

La majoria dels localitzadors GPS per a gossos requereixen una targeta SIM i un paquet de dades per poder funcionar.

La targeta SIM és com una targeta SIM que es fa servir en un telèfon mòbil.

Permet que el localitzador es connecti a una xarxa de telefonia mòbil per enviar i rebre dades.

La targeta SIM és necessària perquè el localitzador pugui enviar la ubicació del vostre gos a l’aplicació mòbil o al lloc web que s’utilitza per rastrejar el dispositiu.

S’ha d’avisar però que NO son fiables al 100%, perquè si la companyia que teniu contractada no té cobertura en la zona on es troba el gos, no podreu localitzar-lo. Assegureu-vos abans de triar una companyia per la targeta SIM que tingui bona cobertura.

Com funcionen els localitzadors que requereixen tecnologia GPS tradicional?

Els localitzadors GPS per a gossos sense SIM funcionen mitjançant un radiotransmissor que envia senyals a un dispositiu receptor.

Aquests localitzadors no requereixen una targeta SIM o un paquet de dades per funcionar.

En el seu lloc, utilitzen tecnologia GPS per determinar la ubicació del aparell emisor i després transmetre aquesta informació a través del radiotransmissor.

El responsable del gos pot rebre aquesta informació en un dispositiu receptor, com un smartphone o un ordinador, i veure la ubicació actual de la mascota en un mapa.

El procés funciona de la manera següent:

Un GPS incorporat al localitzador per a gossos envia senyals als satèl·lits GPS en òrbita, que al seu torn envien informació d’ubicació de tornada al dispositiu.

Després, el radiotransmissor del localitzador per a gossos envia aquesta informació d’ubicació a un dispositiu receptor que pot ser monitoritzat pel responsable del gos.

És important tenir en compte que perquè aquest tipus de localitzadors funcioni, el responsable del gos ha d’estar en una àrea amb cobertura GPS i el senyal del radiotransmissor ha de ser prou fort per arribar fins al dispositiu receptor.

Quins son els millors localitzadors GPS per a gossos?

No hi ha un localitzador GPS per a gossos que es pugui considerar el “millor” en general, ja que depèn de les teves necessitats i preferències personals.

Alguns factors a considerar inclouen la mida i el pes del dispositiu, la seva resistència a l’aigua, la possibilitat de compartir la informació amb altres persones, la facilitat d’ús i configuració, i el preu de la subscripció(si en té).

No obstant això, és important fer la teva pròpia investigació i llegir ressenyes de diferents models abans de prendre una decisió.

Troba els localitzadors GPS per a gossos més ben valorats aquí

I tú, fas servir aquests dispositius per tenir localitzat al teu company pelut? Deixa’ns la teva opinió als comentaris.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt